Edzés

A mai blog poszt kicsit rövid lesz. Először is nem lesz benne fotó. (Valaki tudja, hogy kell egy izomlázat lefotózni?) Ebből – no meg a szerencsés címválasztásból – már mindenki rájöhetett, hogy hol voltam. Igen, edzésen. A helyes megfejtők között egy Coles Toprical Juice fényképet sorsolunk ki – mégis lett benne fénykép.

wpid-img_1202-2013-04-9-21-33.jpg

Na szóval edzés. Ezúttal semmi sem állított meg, minden volt nálam. Orvosi papír, jelentkezési lap stb. Igaz, hogy az utolsó lap kitöltésénél kifogyott az adminisztrációra beosztott lány tolla, de még toll is volt nálam. Úgyhogy gyorsan át tudtam öltözni és kezdődött az edzés.
A bemelegítés után elmentem gurulni tanulni egy fekete övessel – de az edzés végére már beraktak a kezdők közé. Mondták, hogy szépen gurulok – igaz az első néhány nagyon darabos lett. Mondjuk egy gömb szépen gurul nem? Edzés után kérdezték, milyen volt, mondtam majd meglátom, hogy hogyan érzem magam holnap, lehet lejövök – de csütörtökön biztosan. Nagyon naiv volt ez a holnap lemegyek dolog, mert már az emelkedőn és a lépcsőkön alig tudtam hazafele feljönni. Most meg örülök, ha el tudok kelni a székről. Ebből holnap nem lesz edzés, örülök, ha iskola lesz – mondjuk lehet még jobban örülök, ha az se, de ez más kérdés.

ÉÉÉÉÉss megvan az edzőruhám is mellesleg. Azt most nem fotózom le, mert eléggé vizes, felvenni nem akarom, és amúgy eléggé gyűrött is. Majd egyszer besegallozok benne, aztán megmutatom.

Na megyek szenvedni az izomlázammal – mondjuk mindenhol számítottam rá, hogy izomlázam lesz, csak pont azokon a helyeken nem, ahol lett.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s