Indulás

Tekintve, hogy egy hete a bhutáni óra (UTC+6) szerint élek, igazán nem esett nehezemre felkelni hajnali kettőkor. (Hiába voltam fáradt előző nap nagyon, és aludtam volna még, nem tudtam.) Úgy néz ki a sydneyi időre átállás felét sikeresen teljesítettem.

Az elmúlt hetem elég mozgalmasra sikeredett. Volt egy nagyon jó duma parti szombaton, ahol régi barátokkal megittuk kék hawaii koktél formájában a curacaot. Igaz kellett hozzá rakni még egy “kis” Malibu rumot, de nagyon jó volt. Remélem, hogy Hawaiin is meg tudjuk ismételni a koktélozást, bár Zöld Budapest koktélt még nem találtam, de majd kitalálunk.

Vasárnap óta viszont eszeveszett tempóban pakoltam és mostanra nagyjából teljesen üres lett a lakás. Már csak a ruháim, a bőröndöm és az elviendő számítástechnikai dolgaim vannak itt, azokat a dolgokat leszámítva, amit:
– elfelejtettem
– itthagyok
– vagy az infrastruktúrához tartozik még egyelőre (például router, amit viszont elviszek a lakásból, de nem jön velem).

Már csak össze kell csomagolnom, ezt leszámítva és délután irány a reptér. 2 nap múlva ilyenkor már a sydneyi napsütésben fogok azon szenvedni, hogy fáradt vagyok, mert hiányzik öt órányi alvás. Bár az is lehet, hogy ez sem lesz probléma tekintve, hogy másfél napig csak repülőzni fogok, lehet ott eleve kialszom magam.

Megyek pakolni, úgyhogy most be kell érnetek ennyivel egy bejegyzésnek. Majd rakok fel fényképeket a kiutazásról, ha mindent elrendeztem ami ehhez szükséges odakint.

Hát akkor indulás.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s